Onze Diensten

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan kan u de werving en de selectie van een kandidaat uitbesteden aan specialisten van The Hospitality Masters waarvoor het dagelijks werk is. The Hospitality Masters helpt u daar graag bij! Wij hebben vakkennis en internationale ervaring in huis en zijn in staat om de juiste medewerker voor u te vinden, die u dan direct in dienst neemt. Dit alles tegen een vooraf overeengekomen fee voor de werving en selectie.

Alleen de beste kandidaten
U heeft een vacature of meerdere vacatures. Wat nu? “Zelf doen”, ligt voor de hand, maar vaak lukt dat niet. In dat geval kunnen wij U van dienst zijn.
The Hospitality Masters introduceert alleen de beste kandidaten bij U. Dat is ons bestaansrecht. Onze kandidaten worden geselecteerd op basis van harde en softe skills, zodat zij uitstekend matchen met de functie-eisen van uw vacature én zich thuis voelen binnen uw bedrijfscultuur.
Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwde database van kandidaten. Continu zijn wij op zoek naar de beste kandidaten, door toepassing van headhunting en recruitment: de kracht van The Hospitality Masters. Wij weten waar uw toekomstige medewerker of collega zich bevindt en polsen hem of haar voor uw vacature.
7 dagen per week staan onze antennes aan om de beste kandidaten voor u te vinden, behalve als we slapen.