Wervingscampagne

Wervingscampagne

Wij voeren voor uw vacatures kosteloos een wervingscampagne uit, om de beste kandidaten te bereiken. De vacatures worden op een mix van generieke- en niche vacaturebanken geplaats. Gelijktijdig wordt er social media ingezet om de beste kandidaten te werven. Tevens searchen wij in onze eigen database en in diverse databases van vacaturebanken naar geschikte kandidaten. Onder alle geworven kandidaten wordt aansluitend een selectie uitgevoerd waarna alleen de beste kandidaten bij u worden geïntroduceerd.

 

Onze succesvolle aanpak:
De vacaturetitel en -tekst worden zorgvuldig opgesteld om de doelgroep optimaal te bereiken.
B. Wij plaatsen de vacature kosteloos op een mix aan generieke vacaturebanken (waaronder Monsterboard, Indeed en Nationale Vacaturebank) en niche vacaturebanken. De vacature blijft 60 dagen op de vacaturebanken staan en wordt indien nodig verlengd.
C. De vacature wordt kosteloos geplaats en “ververst” op social media, zoals Linkedin en Facebook.
D. Onze recruiters searchen in databases van diverse vacaturebanken onder tienduizenden kandidaten. Kosteloos!

 

Selectie van de kandidaat:
Wij voeren een selectie uit op basis van harde criteria (zoals opleiding en werkervaring), onder de door headhunting, recruitment en uit de wervingscampagne geworven kandidaten. Nadat het kaf van het koren gescheiden is, worden de beste kandidaten benaderd en geïnterviewd, zodat het profiel en de competenties van hen zorgvuldig worden doorgenomen. Tijdens dit interview krijgen wij een goed beeld van de kandidaat. Dit beeld moet matchen met de bedrijfscultuur van uw bedrijf. Alleen de beste kandidaten worden bij u geïntroduceerd. Wij begeleiden onze kandidaten continu tijdens de sollicitatieprocedure en plannen de gesprekken in om u zoveel mogelijk te ontzorgen.